/>

HET KAN
MAKKELIJKER

 

Trainingen voor Microsoft 365

Laat je team trainen door Simplr-IT en haal meer uit Microsoft 365. De afgelopen periode zijn er nogal wat applicaties bijgekomen en heeft Microsoft bestaande oplossingen enorm uitgebreid. Zowel voor de beginnend- als meer gevorderde gebruiker bieden wij trainingen op maat voor het de complete suite.  

Microsoft richt zich sterk op het bieden van tools die groei én samenwerken stimuleren. De (nieuwe) apps sluiten hier perfect op aan en stellen je in staat effectiever te werken. 

Contact opnemen

Neem voor meer informatie & een prijsindicatie voor jouw team contact op met Machteld.

      Privacy informatie

 

Voor jouw team alleen maatwerk  

De behoefte van jouw gebruikers stellen wij centraal en daar stemmen we de juiste aanpak voor de training-sessie(s) op af. Geen organisatie is hetzelfde, de ervaring van de gebruiker(s) kan zeer uiteenlopend zijn en de mogelijkheden van Microsoft 365 zijn eindeloos. Daarom stemmen wij de training altijd af op jouw team.  

De trainers van Simplr-IT hebben ervaring als gebruikers, als business consultants en als developers en schakelen daarom snel naar het gewenste niveau, zelfs als die in je team sterk uiteenlopen. Zo bieden we iedereen een training om daarna direct meer uit de software te halen. 

Alles uit Microsoft 365 halen  

Simplr-IT realiseert inrichtingen en (op maat ontwikkelde) apps om organisaties prettiger, beter en sneller te laten (samen) werken. Dit doen we door een technische- of functionele tool te ontwikkelen, en nu ook door gebruikers te trainen hoe deze zo slim mogelijk in te zetten om het dagelijkse werk te ondersteunen.  

Onze trainingen kenmerken zich door een sterk inhoudelijke aanpak, met focus op praktische toepassingen en voorbeelden uit de praktijk. Desgewenst adviseren we je tijdens de sessie hoe je processen efficiënter in kunt richten met de 365 apps.  

Wij combineren bewustwording, training en toetsing in één digitale oplossing, ondersteund met een professionele introductie en implementatie. Daarnaast houden wij medewerkers scherp met onaangekondigde phishing simulaties. En bij vermoedens van phishing kan direct een beroep worden gedaan op de security coach met life line. 

Als training alleen niet genoeg is

Traditionele trainingen alleen leveren niet altijd de resultaten op die organisaties nodig hebben – daarom  onze digitale oplossingen toegevoegd, direct in Microsoft Teams.

Door op je werkplek werkzaamheden uit te voeren die passen bij je dagelijkse werk (wat efficiënt is), vergroot je de manier waarop je optimaal gebruik maakt van Microsoft 365. Het Nulia Works platform blijft je op de hoogte houden van nieuwe mogelijkheden en motiveert je om er dagelijks gebruik van te maken. Het geeft je de tools die je nodig hebt om efficiënt te werken en levert een zichtbare beloning op die je ook als gamification binnen je organisatie kunt inzetten!

Wil jij weten hoe je meer uit jouw Microsoft 365 omgeving kunt halen met een online leerplatform? Neem dan contact op met Machteld.

Bel me!

Laat je je nummer achter, dan neemt Machteld zo snel mogelijk contact met je op.

      Privacy informatie

 

Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).