MAAK
HET. 

SIMPLR

 

Trainingen voor Microsoft 365

Laat je team trainen door Simplr-IT en haal meer uit Microsoft 365. De afgelopen periode zijn er nogal wat applicaties bijgekomen en heeft Microsoft bestaande oplossingen enorm uitgebreid. Zowel voor de beginnend- als meer gevorderde gebruiker bieden wij trainingen op maat voor het de complete suite.  

Microsoft richt zich sterk op het bieden van tools die groei én samenwerken stimuleren. De (nieuwe) apps sluiten hier perfect op aan en stellen je in staat effectiever te werken. Wij verzorgen trainingen voor: 

 


 

Voor jouw team alleen maatwerk  

De behoefte van jouw gebruikers stellen wij centraal en daar stemmen we de juiste aanpak voor de training-sessie(s) op af. Geen organisatie is hetzelfde, de ervaring van de gebruiker(s) kan zeer uiteenlopend zijn en de mogelijkheden van Microsoft 365 zijn eindeloos. Daarom stemmen wij de training altijd af op jouw team.  

De trainers van Simplr-IT hebben ervaring als gebruikers, als business consultants en als developers en schakelen daarom snel naar het gewenste niveau, zelfs als die in je team sterk uiteenlopen. Zo bieden we iedereen een training om daarna direct meer uit de software te halen. 

Alles uit Microsoft 365 halen  

Simplr-IT realiseert inrichtingen en (op maat ontwikkelde) apps om organisaties prettiger, beter en sneller te laten (samen) werken. Dit doen we door een technische- of functionele tool te ontwikkelen, en nu ook door gebruikers te trainen hoe deze zo slim mogelijk in te zetten om het dagelijkse werk te ondersteunen.  

Onze trainingen kenmerken zich door een sterk inhoudelijke aanpak, met focus op praktische toepassingen en voorbeelden uit de praktijk. Desgewenst adviseren we je tijdens de sessie hoe je processen efficiënter in kunt richten met de 365 apps.  

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Plan nu een oriënterend gesprek met trainer Machteld.

ContactDe Zelling 8
3342 GS Hendrik-Ido-Ambacht

+31 (0)78 68 11 500
info@simplr-it.nl

 

 

Opzoek naar advies?