Organiseer dit jaar een onvergetelijk DIGITAAL Sinterklaasfeest

 

Met Sinterklaas en zijn TEAMS-genoten

Het uiterlijk van de traditionele pieten is geleidelijk veranderd naar roetveeg- en regenboog pieten.  Vanuit Simplr-IT hebben wij daarop nog een versie bedacht: Sinterklaas en zijn TEAMSgenoten.

Omdat wij verwachten dat Corona dit jaar wel eens roet in het eten zal strooien.. euh gooien van de sinterklaasviering voor jouw werknemers en hun kinderen; helpen wij je graag bij het opzetten van dit kinderfeest… binnen Microsoft Teams. 

Met behulp van de (gratis) beschikbare functionaliteiten binnen Microsoft Teams helpen wij jou dit jaar om een onvergetelijk DIGITAAL sinterklaasfeestje te organiseren. Meld je hieronder aan en je ontvangt binnenkort meer informatie hierover. 

Toch maar een Digitale Sinterklaasintocht dit jaar?

De gedeeltelijke lock-down door Corona gooit aardig wat roet in het eten van het Sinterklaasfeest dit jaar. Hoe gaat nu de intocht op school bijvoorbeeld? En wat te denken van de aanwezigheid van ouders, grootouders en naasten. Missen zij straks dit hoogtepunt van het jaar? Als het aan ons bij Simplr-IT ligt niet!

Laat ouders en grootouders digitaal meegenieten

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt van ons een GRATIS stap-voor-stap gids hoe je dit in Microsoft TEAMS aanpakt. Kom je er niet uit? Dan helpen wij je daar ook nog mee.

WIL JE OOK EEN DIGITAAL SINTERKLAASFEEST ORGANISEREN?

MELD JE AAN

En….wat je leert met de organisatie van dit digitale sinterklaasfeest pas je net zo makkelijk toe voor zakelijke doeleinden zoals vergaderingen en live-events. 

Namens Sinterklaas,

Dag hoor 

Sinterklaas en zijn TEAMSgenoten

Advies nodig?

Simplr-IT

De Zelling 8

3342GS  Hendrik-Ido-Ambacht

078-6811500

info@simplr-it.nl