MAAK HET
SIMPLR

 

Simplr-IT, gewoon doen

Het Simplr-IT team draait al wat jaren mee in de IT sector. Wij hebben de rol van IT groter en groter zien worden. Daarmee de complexiteit van de systemen en oplossingen. Met als gevolg een groeiende afhankelijkheid van en afstand tot niet alleen de IT-oplossingen, maar ook IT-bedrijven.

IT speelt in vrijwel alle organisaties een enorme, onmisbare rol. In steeds meer bedrijven is het zelfs de kern van wat ze doen. De manier waarom je het IT landschap dan inricht is van cruciaal belang voor het resultaat. Leveren oplossingen iets op, of kosten ze vooral veel geld? Ben je in staat snel bij te sturen op veranderingen of is alles complex en gaat het traag? Worden je mensen blij van de tools die gebruiken of zorgt het vooral voor frustratie?

Complexe, zware maatwerk trajecten kunnen van enorme waarde zijn voor organisaties. Wij geloven echter dat voor een groeiende groep MKB-ondernemers er een geschiktere manier is om met IT om te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat IT eenvoudiger, efficiënter en sneller kan. Dat teams zelf in staat zijn om IT aan te passen aan hun wensen en processen, zonder poespas of bullshit bingo.

Onze missie: Simplr-IT, eenvoud in complexiteit

Onze missie is geslaagd als jij en je team geloven in de kracht van IT om de slagkracht van je organisatie te vergroten.

Wij geloven dat jouw organisatie het meest efficiënt is als de mensen die processen uitvoeren, ze zelf (mede)vorm kunnen geven, in kunnen richten of zelfs vanaf de grond af op kunnen bouwen, ondersteund met een digitale gereedschapskist.

Om dit te realiseren leveren wij kant-en-klare IT-oplossingen en ontwikkelen we samen proces gedreven oplossingen op je bestaande Microsoft 365 omgeving. Je hoeft dus geen nieuw product of systeem aan te schaffen en niet te investeren in maatwerk. Alles wat we samen gaan bouwen, doen we op het Powerplatform dat beschikbaar is in Microsoft 365. Daarbij delen we onze kennis en inspireren we je team, zodat ze in de toekomst zelf apps kunnen aanpassen, onderhouden of helemaal vanaf de grond af kunnen bouwen.

 

Het Simplr-IT-principe

  1. Low-code

    Minder is meer met Microsoft 365. De oplossingen die wij bouwen komen tot stand op basis van low-code binnen het Microsoft Powerplatform. Deze pakketten bieden standaard bouwstenen die voorzien in een sterke, flexibele basis die we samen aanpassen om jouw activiteiten perfect te ondersteunen. Zo pas je IT snel en tegen lage kosten aan op je bedrijfsbehoefte, zonder dat een extra initiële investering nodig is.

 

  1. Proces centraal

    Door je processen centraal te stellen, te starten bij je klant en je medewerkers de belangrijkste spelers in het proces te maken creëer je betrokkenheid en sluit het eindresultaat precies aan op de behoeften van je team

 

  1. Alles in eigen hand

    De apps die we ontwikkelen worden ingericht op je eigen Microsoft 365 omgeving. Vanaf het begin trekken we op met je team en dragen we waar wenselijk kennis over. We stellen onze knowledge base ter beschikking en delen cases, voorbeelden, tips & tricks via een digitale samenwerkingsplatform, workshops en begeleidingsprogramma’s. Zo hou je alles in eigen hand. Als je wil, leiden we zelfs je mensen op zodat ze zelf apps kunnen onderhouden, aanpassen en bouwen.

 

Zo kan je zelf sneller inspelen op verandering, beschik je altijd over goed werkende software zonder overbodige kennisoverdracht (en dus foutenreductie door onjuiste interpretatie), bespaar je op de overhead en hebben gemotiveerde teamleden zelf de mogelijkheid aanpassingen die doen aan eigen ICT projecten.

Doe het Simplr

Portfolio
Nieuws
Over ons

 

Start SimplrHappiness app

 

ContactDe Zelling 8
3342 GS Hendrik-Ido-Ambacht

+31 (0)78 68 11 500
info@simplr-it.nl

 

 

Advies nodig?

Simplr-IT

De Zelling 8

3342GS  Hendrik-Ido-Ambacht

078-6811500

info@simplr-it.nl