Machteld de Rijcke Business Consultant 12 mei 2020

Blog: Low-code is de toekomst

Sinds jaar en dag kent het bedrijfsleven een haat-liefde relatie met IT-oplossingen en IT-professionals. Conventionele IT wordt steeds complexer en de investeringen die hiermee gepaard gaan worden ieder jaar hoger. Tegelijkertijd neemt de vraag naar goed geschoold IT-personeel toe terwijl de schaarste op de markt toeneemt.

Voor een gemiddeld MKB-bedrijf is hier niet tegen op te boksen. IT zou onderscheidend moeten zijn, de praktijk van vandaag de dag is dat het een noodzakelijk kwaad is. Beschik je wel over goede IT’ers dan moeten zij chocolade maken van alles wat de operatie van hen vraagt. Het is niet eenvoudig om daarin een goed vertaalslag te maken. Het is dan ook niet gek dat 60% van alle IT-projecten falen.

Tijd voor verandering! Het is tijd om weer grip te krijgen op IT en de slagkracht terug te geven aan diegene die er op dagelijkse basis mee moeten werken. Het antwoord hiervoor is Simplr dan je denkt.

 

Low Code is de toekomst!

Een low-code applicatieplatform (LCAP) is een platform dat snelle applicatieontwikkeling, implementatie en uitvoering biedt. Het platform biedt een set basis bouwstenen aan voor gebruikersinterfaces, bedrijfslogica, gegevensservices en verbetert de productiviteit ten opzichte van conventionele applicatie platform.

Bij Simplr-IT maken we gebruik van het Powerplatform dat de tools aanreikt om in relatief korte tijd, tegen lagere budgetten dan je gewend bent apps te ontwikkelen. Dit kan zowel op basis van templates die aangepast worden op jouw processen, of door standaard bouwstenen te gebruiken en deze af te stemmen op je wensen.

Benieuwd wat low code voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op voor een quickscan en een vrijblijvend advies.

Advies nodig?

Simplr-IT

De Zelling 8

3342GS  Hendrik-Ido-Ambacht

078-6811500

info@simplr-it.nl