/>

HET KAN
VEILIGER

 

Security awareness

De voordelen van het internet wegen in alle opzichten op tegen de nadelen van het internet. Mogelijkheden voor internationale handel, efficiëntie door automatisering & decentralisatie zijn slechts enkele voorbeelden van de enorme revolutie die het internet teweeg heeft gebracht.  

De nadelen lijken pas sinds een veel kortere periode zichtbaar. Identiteitsfraude, oplichting & datalekken zijn de laatste maanden constant in het nieuws. De georganiseerde misdaad verkoopt geïnfecteerde computers, creditcard gegevens en paspoorten & identiteitskaarten. Waarom? Blijkbaar omdat het makkelijk en lucratief is.  

Met de snelheid waarop onze digitale snelweg terrein wint is er geen weg terug. En wat ons betreft hoeft dat ook helemaal niet. Wat wel noodzakelijk is, is dat de gebruiker de fundamenten van databeveiliging leert. Het afsluiten van ons woonhuis of kantoor berust op inmiddels fundamentele logica, als een soort automatisme.Iets wat wij met informatiebeveiliging ook probeert te bereiken. In de basis ligt de grootste winst, namelijk bewustzijn. Hoe wij dat doen?

Wij combineren bewustwording, training en toetsing in één digitale oplossing, ondersteund met een professionele introductie en implementatie. Daarnaast houden wij medewerkers scherp met onaangekondigde phishing simulaties. En bij vermoedens van phishing kan direct een beroep worden gedaan op de security coach met life line.

Contact opnemen

Neem voor meer informatie & een prijsindicatie voor jouw team contact op met Machteld.

      Privacy informatie

 

Wij combineren bewustwording, training en toetsing in één digitale oplossing, ondersteund met een professionele introductie en implementatie. Daarnaast houden wij medewerkers scherp met onaangekondigde phishing simulaties. En bij vermoedens van phishing kan direct een beroep worden gedaan op de security coach met life line. 

Bewustwordingstraject

1. Alles in eigen hand 

Jij kent jouw organisatie het beste en met onze kennis en ervaring op het gebied van Security en bewustwording, zorgen we er samen voor dat we een vliegende start maken om jouw omgeving en medewerkers digitaal veilig te maken! 

2. Perfecte afstemming 

In een voorbespreking krijg je een goed beeld van de mogelijkheden, een demo van het ondersteunende platform voor e-learning en de stappen in het jaartraject.  

Tijdens het traject zelf bekijken we regelmatig het e-learning gebruik, spreken we de resultaten van de phishing simulatie door en stemmen we de vervolgstappen af op jouw organisatie. 

3. Start bij je team 

Wil je starten met een 0-meting aangaande de veiligheid van jouw medewerkers of wil je aftrappen met een kick-off sessie? Beiden hebben voor- en nadelen, we spreken deze graag met je door. 

Bel me!

Laat je je nummer achter, dan neemt Machteld zo snel mogelijk contact met je op.

      Privacy informatie

 

Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).