/>

HET KAN
ANDERS

 

Adoptie & Verander management

Er is een nieuwe arbeidscultuur. Die is open en laat jou veilig samenwerken vanaf elke plek ter wereld. Lever topwerk af in deze moderne werkplek met Microsoft 365-oplossingen.

Wat houdt de implementatie van Microsoft 365 in?

Wat zijn de cruciale stappen voor een succesvolle implementatie?

Welk moment kies je voor een (gefaseerde) implementatie?

Hoe om te gaan met veilig werken in de cloud?

Waar moet extra aandacht aan worden besteed, zoals regelgeving en werkafspraken?

Hoe ga je om met verschillende werkwijze en ander gebruikte software?

Hoe begeleid je de verandering met en van jouw medewerkers?

Simplr-IT helpt jou met deze verandering en kent aanvullend verschillende diensten, waarbij er ongetwijfeld een is die bij jou past!

 

Contact opnemen

Neem voor meer informatie & een prijsindicatie voor jouw team contact op met Machteld.

      Privacy informatie

 

Basis

Ik ben c.q. mijn organisatie is nieuw in Microsoft 365.

Wij geloven dat het niet stopt bij de implementatie van hardware en software.

Maar wij begrijpen ook dat je als je net begint, je het overzichtelijk wilt houden en je begint met enkele apps en kleine processen.

Onze Microsoft (Teams) trainingen kenmerken zich door een sterk inhoudelijke aanpak, met focus op praktische toepassingen en voorbeelden uit de praktijk.

Daarnaast bieden wij een online leerplatform die ervoor zorgt dat je adaptief kunt leren, op jouw eigen niveau en in jouw eigen werkomgeving. Heb je al ervaring met de app? Dan ontvang je daar automatisch waardering voor en kun je dat gedeelte voor nu overslaan.

We zorgen er met onze tool voor dat je alert blijft op juist gebruik van de app functionaliteiten en creëren blijvende verandering door aandacht en herhaling.

Wat houdt dit plan in?

 • Kennismakingsgesprek
 • Training Microsoft Teams
 • Nulia licentie per gebruiker
 • Updates en begeleiding voor jouw online leerplatform

Bel me!

Laat je je nummer achter, dan neemt Machteld zo snel mogelijk contact met je op.

      Privacy informatie

 

Standaard

Haal meer uit je Microsoft 365

Steeds sneller en vaker worden nieuwe functionaliteiten mogelijk die jouw werkproces beter kunnen ondersteunen.

Wil jij weten welke verschillende apps je kunt combineren in een werkproces om zo meer uit jouw Microsoft 365 omgeving halen? Of ben je op zoek naar een methode die jouw medewerkers ondersteunt in het optimaal benutten van jouw Microsoft 365 investering?

Naast onze op-maat trainingen, die ervoor zorgen dat je daarna direct meer uit de software kunt halen, leveren wij een uniek leerplatform direct in Microsoft Teams.

Benut de potentie van Microsoft 365 in jouw dagelijkse flow van activiteiten en bouw een cultuur van een leven lang leren.  Dat noemen wij  betekenisvol leren. Het online leerplatform dat wij binnen jouw Microsoft Teams implementeren zorgt voor adaptief en betekenisvol leren en is een mooie aanvulling op de training die wij geven van Microsoft (Teams als een platform)!

Als Microsoft Gold Partner zorgen we ervoor altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste technische innovaties en inspireren we jou graag. Als Managed Services dienstverlener kennen we als geen ander verschillende werkprocessen en hoe daar met een hands on mentaliteit en no nonsens manier mee om te gaan; maak het Simplr door meer uit je Microsoft 365 te halen.

Wat houdt dit plan in?

 • Kennismakingsgesprek
 • Training Microsoft Teams als een platform
 • Nulia licentie per gebruiker
 • Updates en begeleiding voor jouw online leerplatform
 • Regelmatige evaluaties
  • Microsoft 365 gebruik & ontwikkelingen
  • Adviezen op maat voor jouw organisatie

Premium

Haal alles uit je Microsoft 365 én het Power Platform

Wij geloven dat dat er altijd wat te verbeteren valt en dat meegaan in de digitale transformatie kosten besparend werkt in de toekomst.

Wij helpen je graag jouw bedrijfsproces te verbeteren. Ervoor te zorgen dat jouw proces en cultuur klaar is voor toekomstige veranderingen en dat met minimale storing op regelmatige basis, wijzigingen gemakkelijk kunnen worden doorgevoerd.

Voorbeeld

Papieren documenten die nog nodig zijn? Wij adviseren een passende oplossing voor die ene handtekening. Inscannen en handmatig opslaan? Dat kan natuurlijk geautomatiseerd.

Excel overzichten, versie beheer, rond dwarrelende bestanden en versies? Losse e-mailtjes met vragen en informatie? Dat kan natuurlijk Simplr!

Wat houdt dit plan in?

 • Kennismakingsgesprek
 • Training Microsoft Teams als een platform incl. Power Platform
 • Nulia licentie per gebruiker
 • Updates en begeleiding voor jouw online leerplatform
 • Ontwikkeling en begeleiding Power Platform
 • Regelmatige evaluaties
  • Microsoft 365 gebruik & ontwikkelingen
  • Adviezen op maat voor jouw organisatie
Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).