EENVOUD IN
COMPLEXITEIT. 

HET KAN SIMPLR

ICT KAN EFFICIËNTER. SNELLER. GOEDKOPER. VRIENDELIJKER. ICT KAN SIMPLR.


Onze missie is geslaagd als jij en je team geloven in de kracht van IT om de slagkracht van je organisatie te vergroten.


Wij geloven dat jouw organisatie het meest efficiënt is als mensen die processen uitvoeren, ze zelf (mede)vorm kunnen geven, inrichten of zelfs vanaf de grond af opbouwen, ondersteund met een digitale gereedschapskist.

 

1. START BIJ JE TEAM

Onze aanpak begint altijd door samen met je team te kijken naar operationele processen. Waar is winst te behalen als het gaat om tijd- en foutenreductie en/of een toename van energie.

 

2. PERFECTE AFSTEMMING

Door rechtstreeks te bouwen met het team dat een proces uitvoert, sluit een oplossing beter aan, is het perfect afgestemd en bovenal wordt het eigendom van de mensen die er dagelijks mee werken.

 

3. ALLES IN EIGEN HAND

De APPS die we samen ontwikkelen staan op je eigen Microsoft 365 omgeving. Zo houd je alles in eigen hand. Als je wilt, leiden we zelfs je mensen op zodat ze zelf apps kunnen onderhouden, aanpassen en bouwen.

 

DE KRACHT VAN SIMPLR

IT biedt organisaties de mogelijkheid snel in te spelen op veranderingen en het verschil te maken voor alle betrokkenen. Tegelijkertijd is IT te complex, te groot geworden, alomvattend en in veel van de gevallen ver van de eindgebruiker af komen te staan. Wij geloven in de kracht van de gebruiker om echt verschil te maken in je organisatie.

De meerwaarde die wij leveren:

Werken op basis van low-code

Proces gedreven oplossingen

Kennisdeling

 

Lees onze visie op IT

Proces gedreven apps op het Microsoft Powerplatform gaan het verschil maken voor jouw organisatie. Je gaat er prettiger en efficiënter van werken. Beloofd!
Machteld de Rijcke, Business Consultant

Sinds jaar en dag kent het bedrijfsleven een haat-liefde relatie met IT-oplossingen en IT-professionals. Conventionele IT wordt steeds complexer en de investeringen die hiermee gepaard gaan worden ieder jaar hoger. Tegelijkertijd neemt de vraag naar goed geschoold IT-personeel toe terwijl de schaarste op de markt toeneemt.

Voor een gemiddeld MKB-bedrijf is hier niet tegen op te boksen. IT zou ondersteunend moeten zijn, de praktijk van vandaag de dag is dat het een noodzakelijk kwaad is. Beschik je wél over goede IT’ers dan moeten zij chocolade maken van alles wat de operatie van hen vraagt. Het is niet eenvoudig om daarin een goede vertaalslag te maken. Het is dan ook niet gek dat 60% van alle IT-projecten falen.

 

Start bij je team! Wij gaan uit van de kracht van je team. Zorg voor betrokken medewerkers!Hoe benut je de collectieve intelligentie binnen jouw team en houdt je medewerkers gemotiveerd en betrokken? Met de Happiness app van Simplr-IT, waarmee je:

Medewerkerstevredenheid meet

Problemen voorkomt

Kennis optimaal benut

Trends signaleert

 

Lees meer & vraag een demo aan

LAGERE
ONTWIKKELKOSTEN

Ontwikkelen van applicaties tot wel 70% voordeliger dan met de traditionele aanpak.

LAGERE
ONDERHOUDSKOSTEN

Low code maakt beheer en onderhoud minder intensief en is (deels) zelf te doen.

REDUCEREN
LICENTIES

Alles binnen je Microsoft 365 licentie, dus geen stapel aan externe apps meer nodig.

VERHOGEN
EFFICIËNTIE

Proces en software gaan hand in hand en zijn volledig digitaal.

MEER 
SLAGKRACHT

De tools in handen om sneller, betere beslissingen te kunnen nemen.

HOGERE
TEVREDENHEID

IT werkt voor je medewerkers, dat geeft ze controle en elimineert repetitieve zaken.

MEER WAARDE
MICROSOFT 365

Extra waarde uit je Microsoft 365 pakket en integraties.

VERGROTEN
VEILIGHEID

Koppelingen in AD vergroten de veiligheid, minder schaduw systemen om in de gaten te houden.

HOGERE
FLEXIBILITEIT

Zelf eenvoudig en snel nieuwe functionaliteit toevoegen of ontwikkelen.

 

Deze voordelen zijn representatief voor bedrijven van 25 tot en met 2000 FTE die toegang hebben tot Microsoft 365 en het Power Platform.

Wil je meer weten over de waarde van het Microsoft Power Platform voor jouw organisatie? Plan dan een afspraak in met onze Business Consultant Machteld.

ContactDe Zelling 8
3342 GS Hendrik-Ido-Ambacht

+31 (0)78 68 11 500
info@simplr-it.nl

 

Advies nodig?

Simplr-IT

De Zelling 8

3342GS  Hendrik-Ido-Ambacht

078-6811500

info@simplr-it.nl